Masterclass verhoog je response rate

In deze online masterclass van 2,5 uur leer je hoe jij:

  • opvalt met jouw InMails en emails.
  • succesvol neuromarketingprincipes inzet.
  • tot wel 100% reply rate kunt scoren.

De sourcing druk heeft een nieuw record bereikt. Ruim 34% van de Nederlandse beroepsbevolking is afgelopen kwartaal minstens 1 keer benaderd voor een nieuwe baan.

Hoe val jij in deze arbeidsmarkt op tussen al die berichten? En hoe zorg je dat je wél een reactie ontvangt?Tijdens de masterclass vertellen brein schrijver Nicol Tadema en ik je hoe je een kwalitatief goede reactie ontvangt van een gesourcete kandidaat.

En dus hoe jij je response rate verhoogt. Tot wel 100 %.

Dit doen we door jou mee te nemen in de geheimen van de juiste tekstopbouw en de inzet van beïnvloedingsprincipes.

Je ontdekt wat Jenga te maken heeft met een sterke InMail of e-mail en leert hoe je een call to action schrijft die écht tot actie aanzet.

12 oktober of 7 december 2022

09:15 - 12:00

Online

via browser, geen extra installatie nodig

Max 25 deelnemers

Er doen maximaal 25 mensen mee. Er is dus volop interactie en ruimte om jouw vragen te laten beantwoorden.

Video opname

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het personaliseren van je outreach was echt een eyeopener voor me. Het heeft mijn manier van contact opnemen met kandidaten veranderd. Daarmee breek je echt door de ruis van generieke benaderingen. 

Susanne Haasbroek

Nieuwe, creatieve en zeer handige tips gekregen voor het benaderen van de juiste kandidaat.  De masterclass is beeldend, interactief, persoonlijk en tot slot (heel belangrijk) voorzien van de nodige humor 😉 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Alissa Haasjes

Op een praktische manier wordt uitgelegd hoe je de zeldzame kandidaat kunt benaderen. Dit door je outside-of-the-box te laten denken en het scala aan mogelijkheden te laten zien buiten de standaard berichten om.

Lennart Koster

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top Masterclass 'Verhoog je Respons'. Veel Tips and Tricks en door de interactieve opzet was ik van begin tot eind gefocust!

Marieke Hermsen

Zeer interessante en leerrijke masterclass. Bruikbare tips & tricks die worden gedeeld en dit binnen een open sfeer.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vince Wallaert

 Super training gehad "Verhoog je response rate." Heel veel praktische tips en interactieve masterclass. Echte aanrader!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Julie de Deken

Slechts enkele plekken beschikbaar

Deze twee experts samen in één masterclass.

Sourcing guru - Marcel van der Meer

Een creatieve, communicatief vaardige nerd. Ik kan lastige materie overbrengen in begrijpelijke taal en ik weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen. Boolean is de basis, maar bij het verleiden van mensen wordt het pas echt leuk. Want alleen dát brengt resultaat.

And I love my job, want ik geef veel trainingen, masterclasses en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment. Last but not least: ik ben co-founder van én expert sourcing op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Brein schrijver - Nicol Tadema

Ik ben een geluksvogel. Ik kan namelijk datgene doen waar ik blij van word: adviseren, spreken en content creëren. Ik weeg mijn woorden af en zet tekst in als beïnvloedingswapen. Ik spreek vanuit mijn hart en steek mijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Het bundelen van krachten en buiten de lijntjes kleuren geeft mij energie.

Naast consultant, spreker en copywriter op eigen titel ben ik oprichter van Voor Tekst. Dit bureau is 100% gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit. En ik schreef het boek Werven met Woorden een handleiding voor het schrijven van goede vacatureteksten.

€ 399,-
EUR 248

Schrijf InMails voor het brein