Online Masterclass - Verhoog je responserate.

Masterclass verhoog je response rate.
Schrijf InMails en e-mails voor het brein.

In deze online masterclass van 2,5 uur leer je hoe jij:

  • opvalt met jouw InMail-/e-mailbericht.
  • succesvol neuromarketingprincipes inzet.
  • tot wel 100% reply rate kunt scoren.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het personaliseren van je outreach was echt een eyeopener voor me. Het heeft mijn manier van contact opnemen met kandidaten veranderd. Daarmee breek je echt door de ruis van generieke benaderingen. 

Susanne Haasbroek

Nieuwe, creatieve en zeer handige tips gekregen voor het benaderen van de juiste kandidaat.

De masterclass is beeldend, interactief, persoonlijk en tot slot (heel belangrijk) voorzien van de nodige humor 😉 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alissa Haasjes

Op een praktische manier wordt uitgelegd hoe je de zeldzame kandidaat kunt benaderen. Dit door je outside-of-the-box te laten denken en het scala aan mogelijkheden te laten zien buiten de standaard berichten om.

Lennart Koster

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 december | 09:15 - 12:00

Online

Max 25 deelnemers

Er doen maximaal 25 mensen mee. Er is dus volop interactie en ruimte om jouw vragen te laten beantwoorden.

Video opname

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen.

Deze twee experts samen in één masterclass.

Sourcingexpert - Marcel van der Meer.

Een creatieve, communicatief vaardige nerd. Ik kan lastige materie overbrengen in begrijpelijke taal en ik weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen. Boolean is de basis, maar bij het verleiden van mensen wordt het pas echt leuk. Want alleen dát brengt resultaat.

Ik werk als strategisch sourcing specialist bij Boskalis én als strategisch recruitment adviseur bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast geef ik veel trainingen, workshops en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment. Last but not least: ik ben co-founder van én expert Sourcing op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Tekstexpert - Nicol Tadema.

Ik ben een geluksvogel. Ik kan namelijk datgene doen waar ik blij van word: adviseren, spreken en content creëren. Ik weeg mijn woorden af en zet tekst in als beïnvloedingswapen. Ik spreek vanuit mijn hart en steek mijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Het bundelen van krachten en buiten de lijntjes kleuren geeft mij energie.

Naast consultant, spreker en copywriter op eigen titel ben ik oprichter van Voor Tekst. Dit bureau is 100% gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit. En ik schreef het boek Werven met Woorden; een handleiding voor het schrijven van goede vacatureteksten.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top Masterclass 'Verhoog je Respons'. Veel Tips and Tricks en door de interactieve opzet was ik van begin tot eind gefocust!

Marieke Hermsen

Zeer interessante en leerrijke masterclass. Bruikbare tips & tricks die worden gedeeld en dit binnen een open sfeer..

Vince Wallaert
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 Super training gehad "Verhoog je response rate." Heel veel praktische tips en interactieve masterclass. Echte aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Julie de Deken
€ 399,-
EUR 248

Ontdek hoe jij wel reacties krijgt van kandidaten.

arrow_drop_up arrow_drop_down