Je response rate dramatisch?

Gebruik neuromarketing technieken en beïnvloedingsprincipes.

2.500
Recruiters getraind
4.95
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Google review
10+
 jaar ervaring

Niemand reageert meer op mijn berichten

De sourcing druk heeft een nieuw record bereikt. Ruim 38% van de Nederlandse beroepsbevolking is afgelopen kwartaal minstens 1 keer benaderd voor een nieuwe baan. En standaardberichten werken niet. Echt niet.

Wat dan wel. Welk onderwerp kies je. Wel of geen vacature meesturen. Zo maar vragen die wij vaak op ons af krijgen. Of ik ben niet creatief en ik kan niet schrijven.Hoe val jij in deze arbeidsmarkt op tussen al die berichten? En hoe zorg je dat je wél een reactie ontvangt?
Tijdens de masterclass leren we hoe je een kwalitatief goede reactie ontvangt van een gesourcete kandidaat.

En dus hoe jij je response rate verhoogt. Tot wel 100 %.

Dit doen we door jou mee te nemen in de geheimen van de juiste tekstopbouw en de inzet van beïnvloedingsprincipes.

Je ontdekt wat Jenga te maken heeft met een sterke InMail of e-mail en leert hoe je een call to action schrijft die écht tot actie aanzet.

Mis dit niet, als jij meer positieve reacties wilt ontvangen.

  • Het onderwerp en de opening. En he ik heb je profiel op LinkedIn gevonden, werkt echt niet. Wat wel? Meld je aan voor deze masterclass.
  • Tweederde van je InMail of email kun je gebruik maken van een template. Zonder dat de lezer dit door heeft. Dat bespaart tijd.
  • Verboden woorden en powerwoorden. Ze zijn er echt. 
  • We maken gebruik van neuromarketing technieken en beïnvloedingsprincipes. Je bent verbaasd hoe vaak dit wordt toegepast in marketing. Nu kan jij het toepassen in InMails en emails.
  • Je leert echt een boost te geven aan het aantal reacties van kandidaten. Het wordt weer leuk om InMails te schrijven, gegarandeerd.

Opening

Je onderwerp en de eerste regel zorgen voor een spetterende opening. Dat wordt het eerste gelezen en dat is wat er voor zorgt dat je mail wordt geopend. Of niet. Zit je zonder inspiratie of mis je de creativiteit.In deze masterclass geven wij handvatten hoe het anders kan en hoe het anders moet.

Schrijven voor jouw doelgroep

Eenheidsworst, standaard templates en niet naar je doelgroep of de persoon schrijven. Dat zijn allemaal conversiekillers. Je leert hoe je een gemakkelijke structuur aanleert. En dat je voor 2/3 van de mails echt wel een template kan gebruiken. Wij hebben het PSA model ontwikkelt en deze gaat je helpen om de snelheid en de effectiviteit te vergroten.

Tips & Tricks

Je ontvangt de nieuwste tips en trucs om gemakkelijk je respons rate verder te verhogen. Gemakkelijke tips en trucs goed uitgelegd, stap voor stap. Verboden woorden, power woorden, hoe schrijf je een sterke call to action.


Allemaal tips & tricks die voorbij komen in deze masterclass..

Certificering

Naast alle kennis die je opdoet, ontvang je ook het digitaal gewaarmerkte certificaat. Dit certificaat wordt al door honderden recruiters met trots op hun LinkedIn profiel gedeeld. En jij kunt deze delen op je eigen LinkedIn-profiel. 


InMail en email expert - Marcel van der Meer

Een creatieve en communicatieve nerd. Ingewikkeld materiaal op een begrijpelijke manier communiceren. Recruiters helpen goed te leren zoeken naar de juiste kandidaten, dat geeft mij energie.

InMails en emails kennen geen geheimen voor mij. Ik heb vele duizenden InMails gezien en ik heb veel getest in de praktijk. Daarnaast ben ik uitermate geïnteresseerd in neuromarketing technieken en beïnvloedingsprincipes.

Meer dan 2.500 recruiters heb ik getraind en meer dan 250 bedrijven heb ik geholpen met het boosten van hun response rate. Allemaal geven ze aan, we waren wat sceptisch in het begin. Maar het werkt, écht.

Ik leg het je stap-voor-stap uit en geef je tips en tricks om meer kandidaten te laten reageren op je berichten.

Claim je plek, vaak uitverkocht

4x per jaar gegeven

🕤 09:30 - 11:45

Online

💻 via browser Chrome of Edge

Kleine groep

Maximale groep 20 recruiters

Terugkijken

Handig voor als je niet live kunt deelnemen

A sneak preview

Zij gingen je voor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het personaliseren van je outreach was echt een eyeopener voor me. Het heeft mijn manier van contact opnemen met kandidaten veranderd. Daarmee breek je echt door de ruis van generieke benaderingen. 

Susanne Haasbroek

Nieuwe, creatieve en zeer handige tips gekregen voor het benaderen van de juiste kandidaat.  De masterclass is beeldend, interactief, persoonlijk en tot slot (heel belangrijk) voorzien van de nodige humor 😉 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Alissa Haasjes

Op een praktische manier wordt uitgelegd hoe je de zeldzame kandidaat kunt benaderen. Dit door je outside-of-the-box te laten denken en het scala aan mogelijkheden te laten zien buiten de standaard berichten om.

Lennart Koster

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

€ 399,00
eur 297

Verhoog je response rate masterclass

Tijdens de masterclass leren we hoe je een kwalitatief goede reactie ontvangt van een gesourcete kandidaat.

  • Je leert hoe jij je response rate verhoogt.
  • We nemen je mee in de geheimen van de juiste tekstopbouw en de inzet van beïnvloedingsprincipes.
  • Je ontdekt wat Jenga te maken heeft met een sterke InMail of e-mail en leert hoe je een call to action schrijft die écht tot actie aanzet.


De beschikbare data vind je op de registratiepagina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top Masterclass 'Verhoog je Respons'. Veel Tips and Tricks en door de interactieve opzet was ik van begin tot eind gefocust!

Marieke Hermsen

Zeer interessante en leerrijke masterclass. Bruikbare tips & tricks die worden gedeeld en dit binnen een open sfeer.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vince Wallaert

 Super training gehad "Verhoog je response rate." Heel veel praktische tips en interactieve masterclass. Echte aanrader!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Julie de Deken
 

FAQ masterclasses

Heb ik speciale software nodig om de masterclass bij te wonen?

Je kunt de masterclasses gewoon bekijken via een webbrowser. We raden je aan om een Chrome- of Edge browser te gebruiken.

Hoe lang kan ik mijn masterclass terugzien?

De live masterclass wordt opgenomen en is 30 dagen terug te kijken.

Ontvang ik een certificaat?

Jazeker je ontvangt een digitaal gewaarmerkt certificaat en deze kun je ook delen op je LinkedIn profiel.

Hoe kan ik me aanmelden voor de masterclass?

Klik op een van de blauwe knoppen op deze pagina en je wordt doorgestuurd naar de registratiepagina.

Welke betaalmethodes worden geaccepteerd?

De keuze is bijna onbeperkt. Je kunt met iDeal, Creditcard, Paypal of op factuur betalen en voor de Belgische deelnemers is er ook Bancontact.

Krijg ik ook factuur? Want ik wil het graag declareren.

Ja hoor, je ontvangt een factuur. Vul wel de bedrijfsnaam even in op de registratiepagina dat vindt je boekhouder fijn.

Mijn bedrijf is in het buitenland gevestigd, kan ik ook een factuur zonder BTW / VAT krijgen?

Tuurlijk. Als je op de registratiepagina het land selecteert en je vult een bedrijfsnaam in dan komt er een extra veld tevoorschijn. Waar jij je BTW / VAT nummer in kan geven. Als deze correct is wordt er geen BTW in rekening gebracht.

Slechts enkele plekken beschikbaar