Geef je team een boost in sourcing-kennis.

Heb je ooit het gevoel gehad dat sourcen een onoverkomelijke uitdaging is? Het goede nieuws is dat het grootste deel van de Nederlandse en Belgische markt online te vinden is. En de sleutel tot succesvol sourcen ligt in het beïnvloeden en in beweging brengen van kandidaten met de juiste boodschap.
Dit is waar jouw team echt het verschil kan maken.

Met een interactieve eendaagse of meerdaagse sessie leert je team de basis van sourcing, én krijgt het ook weer zin in het sourcen.
Dankzij de training gaan ze op een efficiënte, gestructureerde en snelle manier kandidaten vinden en benaderen.

Deze en nog 400+ organisaties gingen je voor

null
Werner-van-der-Heijden

Werner - Signify

"Tijdens de trainingen creëert Marcel heel goed betrokkenheid in een team, hij heeft geen autoritaire stijl. Hij gaat heel goed in op topics en thema’s die leven."

enni-pidan

Enni - PVH

"Marcel leerde ons boolean searches voor specifieke functies en hoe je de juiste boolean strings maakt voor het vinden en bereiken van een diversere doelgroep."

tamar-noordermeer

Tamar - Achmea

"Zeer leerzaam waren de custom filters, waarmee je je eigen standaardsearchstrings kan opslaan. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing."

Enkele onderwerpen vanuit de maatwerk training.

  • ChatGPT inzetten om je sourcing te versnellen.
  • Goed leren sourcen op LinkedIn (Recruiter, Recruiter Lite en/of basis).
  • Goed kunnen zoeken in andere databases en op Google.
  • Tips & trucs die ze direct in praktijk kunnen én willen brengen.
  • InMails & emails met neuromarketing principes die wél tot resultaat leiden.

Paul - Mobiquity

Een van de learnings die we opdeden was op het vlak van de reachouts. Marcel liet zien hoe je die voor kandidaten een stuk persoonlijker maakt.”

Marcella - Talent&Pro

"Wat wij in de praktijk ervaren is dat door gebruik van de 'killermessage', zoals Marcel het noemt, de acceptatieratio omhoogschiet."

Luuk - Xebia

"Ik zie dagelijks positieve resultaten van de training. Als ik kijk hoe de recruiters nu InMail gebruiken, dan is dat zowel kwalitatief als kwantitatief verbeterd."

Wat krijg je er voor terug?

  • Je team krijgt de juiste kennis en wordt proactiever.
  • Sourcen wordt als leuk(er) ervaren, bekend maakt bemind.
  • De doorlooptijden worden korter, resultaat direct merkbaar.

Over de trainer, Marcel van der Meer

Marcel is een ervaren global sourcing trainer met ruim 15 jaar ervaring. Hij heeft zijn expertise ingezet om talloze bedrijven en professionals op te leiden in succesvolle sourcingtechnieken en hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van platformen als LinkedIn.

In de afgelopen paar jaar heeft Marcel meer dan 4.000 professionals en 350 bedrijven geholpen om de wereld van sourcing te navigeren, variërend van MKB tot internationale corporaties. Hij is een expert op het gebied van LinkedIn (Recruiter), beïnvloedingstechnieken, automatisering en ChatGPT / AI.

Naast zijn professionele werkzaamheden is Marcel een liefhebber van ondernemen, speciaalbier, zijn kamado bbq en innovatie. Zijn energie en passie voor deze onderwerpen zijn zichtbaar in zijn werk en persoonlijke leven.

Maak een afspraak

Geen geschikte tijd gevonden?

Beantwoord deze korte vragenlijst jij ontvangt snel je maatwerk offerte.