Je team een sourcing kennis boost geven.

Sourcen is eenvoudig, het grootste deel van de Nederlandse en de Belgische markt is online te vinden. Je kandidaat beïnvloeden en in beweging brengen. Daar maakt je team het verschil.  Kandidaten verleiden met de juiste boodschap, want dan volgt resultaat.

In een interactieve eendaagse of meerdaagse sessie(s) leert je team de basis van sourcing. En belangrijker nog ze krijgen weer zin in sourcen. Efficiënt, gestructureerd en sneller zoeken én berichten waar ineens wel response op komt.

Gun je team een sourcing training bij jullie op locatie.

Paul Beglinger

Recruitment Director EMEA & APAC bij Mobiquity

De sourcingkennis van Marcel mixen met onze eigen manier van werken.

"Een van de learnings die we opdeden was op het vlak van de reachouts. Marcel liet zien hoe je die voor bepaalde kandidaten een stuk persoonlijker maakt door onderzoek te doen. Door verder te kijken en meer in het profiel te duiken van je kandidaat. Ja, dat kost wat meer tijd, maar je zal zien dat de response rate omhooggaat." 

Enkele onderwerpen vanuit de maatwerk training.

  • Research van je doelgroep & concurrentie - skills & alternatieve titels.
  • Goed leren sourcen op LinkedIn (Recruiter, Lite en basis).
  • Goed kunnen zoeken op CV-databases en Google.
  • Tips & trucs die ze direct in praktijk kunnen én willen brengen.
  • InMails & emails met neuromarketing principes die wél tot resultaat leiden.

Marcella Smit

Manager Corporate Recruitment & Recruitment Development
bij Talent&Pro

Toepasbaarheid op maat.

"Wat wij in de praktijk ervaren is dat door gebruik van de 'killermessage', zoals Marcel het noemt, de acceptatieratio omhoogschiet. De term valt ook regelmatig letterlijk binnen het team, net als de 'rule of 3'. We krijgen met die laatste toepassing meer response, dus het helpt écht bij het benaderen van mensen."

Wa​​​​t krijg je er voor terug?

  • Je team krijgt de juiste kennis en wordt proactiever.
  • Sourcen wordt als leuk ervaren, bekend maakt bemind.
  • De doorlooptijden worden korter, resultaat direct merkbaar.

Luuk Feitsma

Recruitment Lead - Xebia

Positief effect is direct zichtbaar.

 “Ik zie dagelijks positieve resultaten van de training. Als ik kijk hoe de recruiters nu InMail gebruiken, dan is dat zowel kwalitatief als kwantitatief verbeterd. Ook het aantal positieve reacties van kandidaten is toegenomen. En dankzij de nieuwe methodes die we hebben geleerd zijn nu al meerdere nieuwe mensen aangenomen. De training is de investering dubbel en dwars waard geweest dus.”

Deze en nog 200+ organisaties gingen je voor

null

Over de sourcing trainer, Marcel van der Meer

Een creatieve, communicatief vaardige nerd, zo omschrijf ik mijzelf. Ik kan lastige materie over brengen in begrijpelijke taal en weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen.

Boolean en goed zoeken is de basis, maar waar het echt leuk wordt is mensen te verleiden. Met neuromarketing principes. Want alleen dan komt resultaat.

Ik geef offline en online veel trainingen, workshops en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment.

Boek snel een gratis sessie met mij.